BrengMijnLunch verzorgt lunches voor de zakelijke markt, dit doen we van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 14.00 uur in en rondom de stad Groningen. Wil je een lunch na 14.00 uur laten bezorgen, dan is dit in overleg mogelijk.

Een lunch bestelling ontvangen we graag minimaal een dag van te voren. Hoe eerder je het doorgeeft, hoe beter we het kunnen inplannen in ons bezorgschema. Een lunch kun je gemakkelijk samenstellen via de bestelpagina of je kunt kiezen voor een van onze standaard luncharrangementen.

Op donderdag en vrijdag is het daarnaast tevens mogelijk om broodjes te bestellen van onze menukaart, deze komen we dan dezelfde dag afleveren tussen 11.00 en 14.00 uur. Bestellen kan dan tot 13.30 uur. De menukaart vind je onder de knop donderdag & vrijdag in de menubalk.


BEZORGTIJDEN

Wij streven er naar om je bestelling zo spoedig mogelijk, of op het aangegeven tijdstip, te komen afleveren. Wij bezorgen tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Een lunch bestellen voor dezelfde dag (alleen donderdag en vrijdag), kan tot uiterlijk 13.30 uur. Een lunch laten bezorgen na deze tijden kan in overleg.

BEZORGKOSTEN

Op het bedrijventerrein Groningen zuid-oost bezorgen wij kosteloos, je dient wel voor minimaal € 15,00 te bestellen. Voor de rest van de stad Groningen geldt een minimale bestelorder van € 50,00.

BETALEN

Je kunt je bestelling vooraf via iDeal afrekenen of contant bij de bezorger of betalen met de pin. Onze bezorger heeft een mobiel pin apparaat bij zich. Ga je als bedrijf frequent bestellen bij BrengMijnLunch, dan is het mogelijk om achteraf op rekening te betalen. Hierover kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 050 820 04 59.


Minimale Afname

Omdat wij de lunches vers en alleen voor jullie bereiden, hanteren we voor sommige producten een minimale afname zoals; soepen, salades en borrelhapjes.

VRAGEN?

Wil je een lunch buiten ons vaste bezorggebied laten bezorgen of heb je andere vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 050 – 820 04 59 of stuur een e-mail naar: bestellen(@)brengmijnlunch.nl. BrengMijnLunch.nl is een onderdeel van Pepper Catering.