BrengMijnLunch.nl verzorgd zakelijke lunches van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur, op industrieterrein Groningen zuid-oost (Driebond, Eemspoort, Euvelgunne en Rode Haan). Bestellen kan tot 13.30 uur. Op maandag verzorgen wij alleen lunches op afspraak, deze dien je dan uiterlijk de vrijdag ervoor aan ons door te geven.

Uiteraard kun je ook gebruik maken van onze lunchservice wanneer je buiten het bedrijvenpark Groningen zuid-oost bent gevestigd, BrengMijnLunch.nl bezorgd in de hele stad Groningen. Je dient dan wel voor 10.30 uur je bestelling aan ons door te geven met een minimale bestelorder van € 50,00.

Om te bestellen, ga je naar de bestelpagina. Hier kun je online je bestelling invoeren. Je kunt meerdere producten tegelijk bestellen en ontvangt na verzending van je bestelling een bevestiging via de email.

In het opmerkingvak kun je eventuele opmerkingen of de gewenste aflevertijd aangeven.


BEZORGTIJDEN

Wij streven ernaar om je bestelling zo spoedig mogelijk af te leveren. Wij bezorgen tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Een lunch bestellen kan tot uiterlijk 13.30 uur.

BEZORGKOSTEN

Op het bedrijventerrein Groningen zuid-oost bezorgen wij kosteloos, je dient wel voor minimaal € 15,00 te bestellen. Voor bedrijventerrein Kraneborg geldt een minimale bestelorder van € 40,00 en voor de rest van de stad Groningen € 50,00.

BETALEN

Je kunt je bestelling contant afrekenen bij de bezorger of betalen met de pin. Onze bezorger heeft een mobiel pin apparaat bij zich.

VRAGEN?

Wil je een lunch buiten ons vaste bezorggebied laten bezorgen? Neem hierover dan telefonisch contact met ons op op telefoonnummer 050 – 820 04 59 BrengMijnLunch.nl is een onderdeel van Pepper Catering.